Casting 06.04.16.

  • Úgy tűnik, hogy Cillian Murphy ismét együtt fog dolgozni Christoper Nolan rendezővel a Dunkirk című filmen, amelyet Nolan saját forgatókönyvéből rendez. A színészre főszerep vár természetesen.
  • No, az A24 Filmsnek csak egy napra volt szüksége, hogy kitűzze a Sundance-győztes Swiss Army Man premierjét. Limitáltan már 2016. június 17-től bemutatják az Államokban, július 1-től pedig több vásznat kap.
  • A Warner Bros. bejelentette, hogy a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala globális bevételei tegnap már meghaladták a $700 milliót. Szép volt Snyder!
  • Ha már bevételek, akkor álljon itt a Walt Disney bejelentése is, akik most épp azért örülnek, mert Zootropolis - Állati nagy balhé is meghaladta a tegnapi nap folyamán $800 milliós álombevételt.
  • Dylan O'Brien nemrégben megsérült a Maze Runner: The Death Cure forgatásán egy motoros mutatvány közben, viszont megerősítették, hogy hat héten belül visszatér a forgatásra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Drukkolok a Batman v Superman-nek. Nagyon túlzóak a lehúzó kritikák. Én ismertem a képregényes háttértörténetet és élveztem minden percét. Nekem tetszettek a Justice League tagok cameoi is. Persze, aki nem értette, hogy miért volt Batman-nek a sivatagos látomása és Flash megjelenése, annak talán nem tetszett. Végre egy tökös képregényfilm volt. Sokan sirnak ilyen baromságokon, hogy Batman sok embert ölt meg. Én kimondottan örültem, hogy egy másfajta Batman-t láttam most. A film végi zúzás is rendben volt. A képregényekben és a rajzfilmekben a Superman elleni harcok mind ilyenek.