Casting 06.03.13.

  • Nagy visszhangot kapott a Planet Hulkos pletyka, amely szerint a Bosszúállók 2 (The Avengers 2) végén Hulkot az űrbe küldik, ám ezt az állítást most Joss Whedon rendező egy az egyben letagadta. Bár a válaszából ítélve egyenesen úgy reagált, mintha bakot lőttek volna a korábbi híresztelésekkel.
  • Vin Diesel főszereplésével készül a The Last Witch Hunter, amely Breck Eisner (A tébolyultak) rendezőnek hála kerülhet nagyvászonra. Mostanság világkorát éri a boszorkányvadászatos téma, és ezt az akció-fantasyt 2014 évvége ígérik, azonban a forgatás részletei nem ismertek.
  • Michael Keaton, Emma Stone, Naomi Watts és Zach Galifianakis is szerepet kapott Alejandro González Iñárritu első vígjátékában, a Birdmanben, amelyről tavaly decemberben olvashattatok először - a címkék segítenek. A munkálatokat április elején kezdik.
  • A Columbia Pictures és a Twentieth Century Fox tegnap bejelentette, hogy a George Clooney rendezésében és főszereplésével készülő The Monuments Men munkálatai elkezdődtek Berlinben. További szereplők: Daniel Craig, Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, John Goodman, Hugh Bonneville, Bob Balaban. Premier: 2013. december 20-án.
  • A Universal Pictures korábban úgy tervezte, hogy az eredetileg április 19-én érkező Feledés (Oblivion) már április 12-től látható lesz a tengerentúliaknál IMAX-ben, azonban tegnap eltörölték a korai premiert, így csak április 19-én érkezik hagyományos és IMAX formában is. Hazánkban április 11-ére jelentették be Tom Cruise új sci-fijét, és ha tervben volt IMAX vetítés is, akkor gondolom, ez egy hét csúszás itthon is várható.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .