Casting 04.04.15.

  • Sajnos rossz hírrel kezdődik a mai Casting-blokk, ugyanis Guillermo del Toro elárulta, hogy elkészült a Justice League Dark forgatókönyve, de nem biztos, hogy belefér az idejébe, hogy meg is rendezze.
  • A tegnapi reporttal ellentétben mégsem csak 11 perccel és 11 másodperccel lesz hosszabb a nyáron érkező X-Men - Az eljövendő múlt napjai 'Vadócosra vágott' változata, hanem 17 perccel, és "kisebb változtatások" is lesznek benne.
  • Jason Statham előtt nagy nyár áll, tegnap mutatták be odakint a Halálos iramban 7-et, azonban a színész elárulta, hogy szeretné elkészíteni a Crank 3-at, viszont az eredeti rendezők visszatérésére ötlet hiányában nem sok az esély.
  • Legutóbb azt hallottuk a Bill & Ted 3-ról, hogy vagy hamarosan elkészül, vagy egyáltalán nem. Ed Solomon, az első két rész egyikírója, aki a harmadik film forgatókönyvén is Chris Mathesonnal dolgozik, elmondta, hogy az első rész eredeti címe Bill and Ted’s Time Van (Bill és Ted Időutazó Furgonja) lett volna. Az eredeti terv szerint is két lúzerről szólt a film, akik a Wyld Stallyns nevű banda tagjai, de legjobb barátjuk egy 28 éves Rufus nevű fickó, és hűséges társa, KutyaRufus lettek volna, amivel Solomonék a Mr. Peabody és Sherman előtt akartak tisztelegni. Végül Rufusból az a karakter lett, akit George Carlin játszott, a kutya ötletét pedig elvetették. Egy zöld furgon valóban feltűnt a filmben, de nem volt képes az időutazásra. Érdekesség továbbá, hogy a Bill és Ted haláli túrája gonoszát De Nomolosnak hívták, ami Ed Solomon neve visszafelé olvasva.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .