Casting 04.03.11.

  • A nap egyik legjobb híre, hogy a friss Oscar-díjas Trent Reznor (Social network – A közösségi háló) csatlakozott az Abraham Lincoln: Vampire Hunter stábjához, és amellett, hogy ő komponálja a film zenéjét, még az egyik szerepet is elvállalta. Nem akárkit fog alakítani, hanem azt a vámpírt, aki megöli Abraham Lincoln anyját.
  • A Lucasfilm Ltd. és a Twentieth Century Fox bejelentették, hogy 2012. február 10-től pompázik újra a mozikban a Star Wars I - Baljós árnyak (Star Wars I - The Phantom Menace), ezúttal 3D-ben.
  • Mára cáfolták a tegnapi hírt, hogy Jennifer Lawrence vagy Hailee Steinfeld versengene a The Hunger Games főszerepéért, viszont szóba került a szerepre Chloe Moretz, Emma Roberts, Saoirse Ronan, Abigail Breslin, Lyndsy Fonseca, Emily Browning, Shailene Woodley, Kaya Scodelario, és még vagy húsz színésznő neve. Ezeken elmenni.
  • Olivia Thirlby megegyezett a Focus Featuresszel az Another Year című adaptáció egyik szerepére.
  • A DreamWorks Animationhöz került a Rumblewick, amit Tim Johnson (Túl a sövényen) rendez, és Jim Herzfeld (Apádra ütök) írja hozzá a forgatókönyvet. Az adaptáció alapjait, a My Unwilling Witch című gyerekkönyv adja.
  • A Parks and Recreationből ismert Chris Pratt leszerződött a Universal vígjátéka, a Five-Year Engagement szereplői közé, illetve Rhys Ifansszal is tárgyalnak az egyik szerepre.
  • Julianne Hough (Dancing with the Stars) is aláírt a Rock of Ages-be, a New Line Cinema még idén érkező musicaljébe, melyben egy Sherrie Christian nevű nőt fog alakítani.
  • Helen Fielding írta a Bridget Jones filmek alapjául szolgáló két könyvet, ami most úgy tűnik, hogy folytatást kap mindkét fronton. Vagyis, ha elkészült a harmadik könyv, akkor érkezik a Bridget Jones folytatásfilm. Egyelőre még minden gyerekcipőben jár, nem tudni, mikorra készül el a könyv, illetve hogy ki adaptálja majd forgatókönyvvé.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

7 hozzászólás

  1. Azt tervezem, hogy nem nézem meg a Star Warst 3D-ben, ellenben DVD-n megveszem azt a kiadást, amin rajta van az eredeti változat, bármilyen pocsék képminőségben is.

  2. Szerintem az első résznek mindenképpen adok egy esélyt 3D-ben, aztán a továbbiakat majd meglátjuk.

    A legtöbb Media Marktban van 3e Ft-os áron első és második trilógia is. Tudom ajánlani. Ennyiért nem péz.

  3. Jap, lejárt az biztos, de a még raktáron maradt példányokat kiárusíthatják, ennek köszönhető a 3e Ft/trilógia ár is.

  4. Amin az eredeti rajta van, az már tuti nem kapható évek óta.

  5. Pont az első résznek adsz esélyt? Csak egy szó: midikloriánok.