Casting 01.12.15.

  • Eléggé úgy néz ki, hogy a Fox csatornára fog érkezni a Rambo: New Blood című tévésorozat, amelyben Sly visszatérhet John Rambo szerepében. A történetben Rambo fia kapja a főszerepet, és előtérbe kerül kettejük bonyolult kapcsolata is. J.R. Rambóról annyit tudunk, hogy egykor a haditengerészet tisztje volt, de a karakter egyik filmben sem szerepelt.
  • Hamarosan véget ér a Doctor Who tévésorozat kilencedik évadja, és mindjárt itt karácsonyi különkiadás is, de nem világos, hogy mikor kezdik forgatni a következő évadot. A hétvégén Peter Jackson egy videót tett közzé, és ez alapján nagy esély van rá, hogy ő rendezi az egyik jövőbeli részt.
  • Számomra nem is volt kérdés, de megerősítették, hogy a Mission: Impossible - Titkos nemzet rendezője, Christopher McQuarrie visszatér, hogy megrendezze a Mission: Impossible 6-ot. Tom Cruise is jelen lesz természetesen, a forgatást pedig jövő nyárra tervezik.
  • Terítékre került a legújabb Predator film is, ami a széria negyedik része lesz, nem pedig remake, vagy reboot, ráadásul úgy tűnik, hogy valamikor a közeljövőben megvalósul. A friss hír, hogy Fred Dekker tollából elkészült a forgatókönyv, amit már ízlelgetnek is a stúdió illetékesei. A történetről nem számoltak be.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Remélem ez a Rambo: New Blood hir egy kurva nagy kacsa. Rambo mindig is egy magányos hős volt. Nehogy már előhúzzanak neki a semmiből egy exfeleséget vagy egy gyereket. Legutóbb az Indiana Jones-nál és John Mclane-nél láthattuk, hogy milyen jól sült el ez a húzás. Komolyan ezek az idióta hollywoodi producerek azt hiszik, hogy ha valaki szereti az eredeti karaktereket, akkor majd szeretni fogja a silány másolatukat is? Én bizom benne, hogy Stallone nem ad ennek a projektnek zöld utat.