Casting 01.12.12.

  • Nemrégiben kiderült, hogy Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében az Amerika Kapitány 2-ben (Captain America: The Winter Soldier), viszont sem a Vasember 3-ban (Iron Man 3), sem pedig a Thor 2-ben (Thor: The Dark World) nem fog feltűnni a karakter.
  • Greg Cox szerző könyvvé formálta Zack Snyder Superman projektjét, Az acélembert (Man of Steel) is, amely már előrendelhető az Amazonon, ám a megjelenésre június 14-ig kell várnunk. A New York Times bestsellereket jegyző író ugyancsak könyvbe foglalta a The Dark Knight Rises-t, a Star Treket és A Szellemlovast is többek közt.
  • J.J. Abrams producer Julius Onah-t választotta ki a God Particle rendezőjének, amely a Paramount égisze alatt készül. Először júniusban hallottunk a projektről, amikor a stúdió megkaparintotta Oren Uziel forgatókönyvét. A forgatás kezdőnapja még nem ismert, de a költségvetése $5 és $10 millió dollár közé rúg.
  • A héten olvashattátok, hogy a Disney megkörnyékezte Cate Blanchettet a Cinderella (Hamupipőke) gonosz mostohájának szerepével, és úgy tűnik, hogy a színésznő bólintott a dologra, bár tintával még nem érvényesítették a szerződést. Nos, a stúdió most a címszerepre keresi a megfelelő színésznőt, és a listájukon szerepel Saoirse Ronan (A burok), Alicia Vikander (The Seventh Son) és Gabriella Wilde (Carrie) neve is. Mindnyájukat meghallgatja a stúdió, aztán pedig döntenek, ki lesz a befutó.
  • A The Walking Dead sorozat jól ismert kisfiúját alakító Chandler Riggs és a Super 8 főszereplője, Joel Courtney is szerepet kapott a Stephen King regénye alapján készülő Mercy című adaptációban, amelynek a Universal Pictures ad otthont. A rendezés Peter Cornwell feladata lesz, de a további infók váratnak magukra.
  • Juan Carlos Fresnadillo (Betolakodók) dobbantott a Hegylakó (Highlander) remake rendezői székéből, ugyanis kreatív különbségek adódtak közte és a stúdió között. A két fél elképzelése teljesen különbözött, szóval jobb is így. A Vasember írói, Art Marcum és Matt Holloway már elkészültek a forgatókönyvvel, a főszerepre pedig Ryan Reynolds írt alá korábban.
  • A franchise egyik legjobb folytatása volt a Péntek 13. - IV. rész: Az utolsó fejezet (Friday the 13th: The Final Chapter), és most a tervek szerint készül a Jason Vs. Jarvis, amelyben Jason Voorhees és Tommy Jarvis jól ismert Péntek 13-karakterek csapnak össze.
  • A Family Guy kiagyalója és a jövő év Oscar-díjátadó házigazdája, Seth MacFarlane az Entertainment Weeklynek adott interjújában kifejtette, hogyha A Simpson család - A film (The Simpsons Movie) elkészült, akkor bizony a Family Guy mozifilm sincs kizárva, hogy összejön. MacFarlane nem kívánt belemenni a történet részleteibe, de a fix elképzelései megvannak, és nem olyan sztorija lesz filmjének, mint A Simpson család mozifilmnek, ugyanis azzal az volt a baja, hogy belefért volna egy epizódba is.
  • Ugyan csak december 11-én jelenik meg A hobbit: Váratlan utazás (The Hobbit: An Unexpected Journey) filmzenéje, azonban a Rolling Stone oldalán meghallgatható elvileg a teljes album.
  • Elgondolkodtam, hogy akár külön weboldalt is lehetne indítani a Star Warsnak, egyetlen napra sem lenne nyugalmunk: Múlt hónapban ugyan már lelőtték a pletykát, miszerint Jon Favreau érintett a Star Wars 7 rendezését illetően, bár még mindig betöltetlen a fő szék, és most állítólag David Fincher is érdeklődik a pozíció iránt, de Favreau-t se csukjuk ki.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .