Casting 01.10.15.

  • A Marvel góréja, Kevin Feige ismét jártatta a száját, akitől megtudhattuk, hogy több film jogai is visszakerülhetnek hozzájuk, ide értve a Fantasztikus négyest (Fantastic Four) és az X-Ment is. Ennek mindössze annyi az oka, hogy lejárnak a más stúdióval kötött szerződések.
  • Szintén Feigétől származik az az információ, hogy Steve Rogers (Chris Evans) következő kalandja, az Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) zárja az Amerika Kapitány-trilógiát, ami 2011-ben indult útjára.
  • Az viszont meglepő lehet, hogy a Marvel bővülő univerzumában feltűnhetnek a jövőben olyan karakterek is, mint Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage vagy Iron Fist. Ez vonatkozik sorozatokra is, és idővel elkerülhetetlen lesz, hogy a filmekben is feltűnjenek.
  • Hogy kis szín kerüljön ebbe a posztba, írom a Paramount Pictures döntését, akik törölték az idén novemberre bejelentett Rings (A kör 3) premierjét. Jelenleg jövő év első negyedévében gondolkodnak, de a premier napját nem merték kitűzni.
  • A 70 éves Helen Mirren, akiről csak annyit jegyeznék meg, hogy kora ellenére jól tartja magát, úgy döntött, hogy a jövőben nem vállal meztelenkedős jeleneteket filmekben. Erre felé találtok egy 30 jelöltes összeállítást.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Azért annak örülök, hogy Helen Mirren 70 év felett már nem fog meztelenkedni. Én X-MEN rajongóként azt mondom, hogy talán nem lenne baj, ha visszakerülnének a jogok a Marvelhez és jönne egy reboot. Szeretem a mostani filmeket is, de az Apocalypse-el és a Wolverine 3-al lehet, hogy eljutnak egy olyan pontra, ahonnan már nehéz lenne folytatni. Ugye Wolverine lecserélése és beillesztése az idővonalba nem egyszerü. Erről már volt szó. Az Apocalypse-ben pedig fiatal X-MEN csapat lesz, kicsit megkeverve az idősebbekkel. De nem vagyok benne biztos, hogy a jövőben tini X-MENeket akarok nézni. Azért a Jackman, Janssen. Marsden, Berry, Romijn, Park, Stewart, McKellen, Cox casting fényévekre volt a mostani fiataloktól. Egyedül Fassbender jó, mint fiatal Magneto de sem McAvoyra, sem pedig Lawrence-re nem illik a szerepe. Romijn sokkal jobb Mystique volt.