Casting 01.08.13.

  • A kínai származású énekes-dalszövegíró, Leehom Wang kapta a Magic Storm Entertainment égisze alatt készülő, Annihilator című szuperhősös adaptáció főszerepét. A filmet a Stan Lee által kitalált karakterre építik, viszont rendezője még nincs, és a forgatás részletei is ködösek jelenleg.
  • James Cameron szokásához híven teljesen kész van: felkérte A terminátor: Sarah Connor krónikái (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) sorozat készítőjét, Josh Friedmant, hogy dolgozzon az Avatar 2 forgatókönyvén. Arról viszont nincs hír, hogy az Avatar 3 szkriptjét is kezébe veszi-e.
  • David Oyelowo (The Butler) és David Gyasi (Felhőatlasz) is szerepet kapott az Interstellarban, Christopher Nolan új sci-fijében. A karakterekről és a történetről még mindig nem tájékoztattak bennünket, minden titkos, ahogy azt illik. Még a forgatás kezdőnapját sem tűzték ki - vagy csak nem árulják el.
  • Vanessa Hudgens és Denis Leary is szerepelni fognak Robbie Pickering horror-vígjátékában, a The Kitchen Sinkben, amelynek főbb szerepire Mackenzie Davis, Nicholas Braun, Chris Zylka és Josh Fadem írtak alá korábban.
  • Újfent címváltoztatást eszközöltek Adam Sandler és Drew Barrymore legújabb közös vígjátékán, amely korábban a Blended címen futott, ám mostantól a The Familymoon címet viseli. Ja, és nem utolsó sorban Wendi McLendon-Covey (Koszorúslányok) érkezett a szereplők közé, aki Chelsea Handler helyére ugrik be.
  • Nem sok minden hallottunk mostanság a Jon M. Chu-féle Masters of the Universe-ről, azonban most a rendező arról mesélt, hogy a korai látványtervek már elkészültek, de van még itt más is. Erről a ComingSoon oldalán olvashattok angol nyelven. Egyébként tippre inkább a G.I. Joe 3 vasát fogják ütni, a Masters of the Unverse pedig a háttérbe szorul, holott a Joe 2 elég necces folytatás lett.
  • Joss Whedon író-rendező a Total Filmnek adott interjújában beszélt a The Avengers: Age of Ultron című folytatásfilmről, ami akár spoileres is lehet, szóval ebbe sem mennék bele mélyebben. És akkor már Aaron Taylor-Johnson is nyilatkozott karakteréről, Higanyszálról, valamint Ultronnal kapcsolatosan új, spoileres infókat is megosztott. Ez szintén csak angolul, a Feature Film Casting oldalán olvasható.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .