Casting 01.03.13.

  • A napokban Annie körül forog a világ, és most a Sony Pictures bejelentette, hogy a szóban forgó musical remake 2014. december 25-én kerül az amerikai mozikba. Tehát karácsonyi filmet várjunk a Quvenzhané Wallis címszereplésével készülő alkotásból, melyet Will Gluck (Könnyű nőcske) nagyvászonra. Cél az Oscar?
  • Paul Bettanyval kezdődtek meg a tárgyalások, hogy szerepeljen Johnny Depp mellett a tegnap is szóba került Transcendence-ben. A film munkálatait áprilisban kezdik Los Angelesben, és a Warner Bros. 2014 nyarára tervezi a premiert.
  • A New Line Cinema fejesei úgy döntöttek, hogy a The Hobbit: There and Back Again, azaz a trilógia zárórésze 2014. július 18-a helyett csak 2014. december 17-én kerüljön mozikba. Az okokról nem beszéltek, bár ha belegondolunk ez a logikus út, amire most léptek, ha már az előző két filmmel is decemberben gondolkodtak.
  • Ez jónak tűnik: a legújabb hírek szerint nagy valószínűséggel Daniel Radcliffe fogja alakítani Igort a 20th Century Fox berkein belül készülő Frankenstein rebootban. Segítek, erre felé olvashatsz erről a projektről bővebben. A rendező Paul McGuigan, ám a további részletek váratnak magukra.
  • Nem kisebb színész vállalt szerepet a Dawn of the Planet of the Apes című folytatásfilmben, mint Gary Oldman, ami kissé megnyugtató tényező számomra, bár Matt Reeves rendező sem okozott még csalódást! A tervek szerint a stúdió tavasztól szeretne forgatni.
  • A Relativity Media bejelentette, hogy Mikael Håfström (1408) fogja rendezni a New York Times bestsellere alapján készülő Tunnels-t, ami egy nemzetközileg elismert kaland-könyvsorozat. Az első film akár már jövőre mozikba kerülhet.
  • Lehet fújni rám, de Steven Spielberg neve számomra mostanság szinte semmit sem jelent. Folyamatosan csalódást okoztak a legutóbbi filmjei. Ezúttal nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a nagyra tartott amerikai rendező lesz a 66. Cannes-i Film Fesztivál egyik zsűrije. A fesztiválra május 15. és 26. között kerül sor idén.
  • Jonathan Liebesman Ninja Turtles rebootját elvileg gyerekbarát verziónak ígérik, amelynek premierdátumát módosították, így 2014. május 16. helyett csak néhány héttel később, 2014. június 6-án kerül mozikba. A munkálatokat áprilisban kezdik, és egyelőre Megan Fox az egyetlen biztosnak tűnő főszereplő.
  • Gyűlnek az Anchorman: The Legend Continues szereplői, most épp Dylan Baker és Meagan Good csatlakoztak a stábhoz. Ők már korábban: Paul Rudd, Will Ferrell, Steve Carell, Kristen Wiig, Christina Applegate, Luke Wilson, David Koechner, James Marsden.
  • Tom Shadyaccal folynak a tárgyalások, hogy rendezze meg a The Intouchables (Életrevalók) remake-et, avagy az amerikai nyelvű változatot. A főszerepre Colin Firth a kiszemelt, ám a szerződés még konkrétan vele sem született meg.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    Miért? Miért kell az Életrevalókból is egy amerikai remake? Miért nem lehet azt úgy békén hagyni, ahogy van? Kezdem unni Hollywood-ot. Lassan már csak a független filmesekben bízom!

  2. Másnak nincs is nagy jövője… Sajnos még mindig nem láttam az Életrevalókat, viszont kétlem, hogy meg fogják tudni közelíteni az eredetit… Az van, hogy ilyenkor vérszemet kapnak, és minden mindegy… :S