Cannes 2016: Loving poszter Edgertonnal és Neggával

A Focus Features jóvoltából nézhetjük a Cannes-i Film Fesztiválon debütáló dráma, a Loving poszterét, amelyen a két főszereplő, Joel Edgerton és Ruth Negga ölelgetik egymást. A filmet Jeff Nichols (Take Shelter) rendezte, akinek ez az ötödik filmje, és a filmes szakember nem most először van jelen a fesztiválon, hogy népszerűsítse éppen aktuális filmjét. Az első négy Nichols-filmhez hasonlóan ennek is Michael Shannon alakítja az egyik főszereplőjét. A főszerepben pedig Joel Edgerton és Ruth Negga, valamint Nick Kroll, Marton Csokas, Jon Bass és Bill Camp is feltűnnek.

Az alapokat Nancy Buirski 2011-es dokumentumfilmje, a The Loving Sotry adta, amelynek középpontjában egy pár, Richard és Mildred Loving állnak, akik 1958 júniusában házasodtak össze. Bőrszínük eltérése miatt ezt követően letartóztatták, börtönbe vetették őket, majd száműzték az államukból. A következő kilenc évben azért harcoltak, hogy jogilag is hazatérhessenek egy családként.

Loving poszter Joel Edgerton Ruth Negga

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .