Cannes 2015: Hamar elkelt Ford Nocturnal Animals-je

Tom Ford második rendezése, a Nocturnal Animals gyorsan elkelt Cannes-ban, amelyre a Universal és a Focus csaptak le - derült ki a The Hollywood Reporter beszámolójából.

Cannes 2015 Hamar elkelt Ford Nocturnal Animals-je

A tervek szerint jövőre tartják a film premierjét, amelyben Amy Adams mellett Jake Gyllenhaal is főszereplőt alakít. Ford első rendezése 2009-ben valósult meg Egy egyedülálló férfi (A Single Man) címmel, Colin Firth és Julianne Moore főszereplésével.

Egyes források szerint a két stúdió $20 milliót fizetett a világszintű forgalmazási jogokért, ami az egyik legütősebb szám a fesztivál idei történetében, habár a Paramount tavaly fizetett ugyanennyit a Story of Your Life-ért, amelynek főszereplőjét szintén Adams alakítja. A Nocturnal Animals nemzetközi terjesztéséért a Universal Pictures felel, míg a Focus Features az észak-amerikai forgalmazásról gondoskodik.

Az alapokat Austin Wright könyve, a Tony and Susan adja, amelyet Ford saját kezűleg adaptált posztmodern noir thrillerré. A további részletekben segítenek a címkék.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .