Cannes 2014: Weinsteinékhez megy a Sing Street

A The Hollywood Reporter szerint a The Weinstein Co. betárazott az ír származású John Carney filmjével, ami a Sing Street címet kapta - a szóban forgó alkotás észak-amerikai forgalmazási jogaiért $3 millió dollárt fizettek.

Cannes 2014 Weinsteinékhez megy a Sing Street

A FilmNation bocsátotta vásárlójelöltek elé a Sing Streetet a Cannes-i marketen, ahol a WME Global és a The Wienstein Company is megegyezésre jutottak. A Nightcrawler után ez már a második nagyobb projekt, ami Cannes-ban kelt el - arra az Open Road Films csapott le.

Amerikában a TWC forgalmazza Carney új filmjét, a Szerelemre hangszerelve-t (Begin Again), ami odakint július 4-től kerül vásznakra, idehaza pedig július 24-étől. Carney egyesítette erőit a U2-s Bonóval és The Edge-dzsel, hogy elkészüljön a Sing Street, ami egy félig önéletrajzi alkotás, melyet a rendező zene iránt érzett szeretete inspirált.

A forgatásnak Dublin ad otthont nyártól, a történetben pedig a 14 éves Cosmót, mutatják be, aki az 1980-as évek Dublinjában nőtt fel, és arra törekedett, hogy függetlenné váljon elfuserált családjától.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .