Cannes 2014: Russell Crowe első filmje Weinsteinéknél

A The Weinstein Company benyújtotta igényét a The Water Diviner című filmre, amellyel Russell Crowe rendezőként debütál. A Cannes-i Film Fesztiválon vásárlójelölteknek levetítettek 12 percet a filmből - derült ki a Deadline beszámolójából.

Cannes 2014 Russell Crowe első filmje Weinsteinéknél

A TWC állítólag $4 millió dollárt ajánlott fel a film észak-amerikai forgalmazási jogaiért, és a szerződés alapján nem csak egyes mozikban pereg majd, hanem a nagyközönséghez is eljut. A színész és a The Weinstein Company legutóbb 2003-ban dolgoztak együtt a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán (Master and Commander: The Far Side of the World) című kalandfilmen.

Crowe szerepel is a filmben, amelyben egy Connor nevű ausztrál farmert alakít, aki 1919-ben Törökországba utazik, hogy megtalálja három fiának holttestét, akik az I. világháborúban estek el. További szerepekben Jai Courtney, Olga Kurylenko, Isabel Lucas, Ryan Corr, Cem Yilmaz és Damon Herriman.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .