Cannes 2013: Zac Efron és Amber Heard féktelen száguldása

A The Hollywood Reporter írja Cannes-i beszámolóhírében, hogy Zac Efron és Amber Heard fogják alakítani az IM Global égisze alatt készülő Autobahn című üldözős thriller főszereplőit.

Cannes 2013 Zac Efron és Amber Heard féktelen száguldása

Eran Creevy ősztől forgatja a filmet németországi helyszíneken, amelyben Efron egy felbérelt sofőrt fog alakítani, aki magára haragít pár drogdílert. Teljes egészében az IM Global finanszírozza és producálja az Autobahnt.

F. Scott Frazier és Creevy közösen jegyzik a forgatókönyvet, a történet pedig egy amerikai turistát (Efron) jár körül, aki sofőrként áll munkába egy német kábítószercsempész bandánál. Ám amikor a munka befuccsol, kénytelen olajra lépni munkaadója elől, amelyből végül hatalmas autósüldözés kerekedik München utcáin. Heard a barátnője szerepét kapta.

Az IM Global piacra dobja a projektet Cannes-ban, amelyet csak úgy jellemeztek, hogy a Tolvajtempó (Gone in 60 Seconds) és a Száguldó bomba szellemében készül.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .