Cameron Diaz és Benicio Del Toro, a 21. század ügynökei

Cameron Diaz és Benicio Del Toro, a 21. század ügynökei[2]

Az Exclusive Media Group bejelentette, hogy készül az Agent: Century 21 című akció-vígjáték, melyet nem csak producerként felügyelnek, hanem finanszírozzák is. Cameron Diazt és Benicio Del Toro-t gyorsan meg is szerezték a főszerepekre.

Greg Brooker (Stuart Little) írta a forgatókönyvet, amelyből Adam Hashemi rendez majd filmet, aki ezzel debütál a szakmában. Producerként Andrew Lazar (Egy veszedelmes elme vallomásai) és David Greenblatt (Battle: LA), míg executive producerként Shane Black (Vasember 3) lesz jelen.

A sztori egy sebeit nyalogató ingatlanügynökről (Diaz) szól, aki nemrégiben vált el. Mivel azon aggódik, hogy élete egyszer és mindenkorra megfeneklett, főnöke helyett elvállal egy gyanús munkát, ennek eredményeképpen elrabolják és egy mexikói drogháború kellős közepébe csöppen.

Del Toro alakítja a drogkartell főnökét, aki úgy dönt megkegyelmez a nőnek, de ez beteg módon számára azt jelenti, hogy megbízza azzal, hogy megbosszulja helyette fia halálát.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .