Cameron Diaz és A jogász

A jogász (The Counselor, hazai bemutató: november 14.) a színészek tűzijátéka: ritkán fér be egy történetbe ennyi szupersztár. Ridley Scott új noir thrillerében Brad Pitt, Michael Fassbender, Cameron Diaz, Penélope Cruz és Javier Bardem is fontos szerepet kapott - ami nem jelenti azt, hogy találkoznának is.

Cameron Diaz és A jogász

Fassbender (aki a címszereplőt: a pénzéhsége miatt egyetlen rossz döntést hozó jogászt alakítja) azt meséli, számára különleges ígéret volt, hogy Cameron Diazzal együtt forgathat. Kívánsága félig teljesült: a film közös, de ők egyetlen jelenetben sem játszanak együtt. Pontosabban egyelten egyszer elsétálnak egymás mellett.

- Ridley azt ígérte, hogy majd egy másik filmjében összehoz miket - nyilatkozat A jogász londoni premierje után Fassbender. - És amilyen tempóban gyűri a filmeket, nem csodálkoznék, ha hamarosan be is váltaná az ígéretét. Addig is: a plakáton legalább közel vagyok Cameronhoz.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .