Brie Larson is megrendezi első filmjét

Az idén Oscar-díjassá lett Brie Larson nem csak Captain Marvel szerepét zsebelte be, hanem a legújabb hírek szerint megpróbálkozik a filmrendezéssel is.

Brie Larson is megrendezi első filmjét

Első filmje egy indie vígjáték, az Unicorn Store lesz, amelynek produceri teendőit, és főszereplőjét is ő maga alakítja - írja hírében a The Hollywood Reporter. Az Unicorn Store középpontjában egy Kit (Brie Larson) nevű nő áll, akinek élete úgy alakul, hogy vissza kell költöznie szüleihez. Egy napon rejtélyes meghívást kap a címet is adó "unikornis üzletbe", ahol át kell értékelnie, hogy mit is jelent felnőttnek lenni.

Samantha McIntyre tollából már elkészült az eredeti forgatókönyv, amelyből egyébként Rebel Wilson és Miguel Arteta rendeztek volna filmet… David Bernad és Ruben Fleischer producerként állnak az alkotás mögé.

A premierről még nincs hír.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Már ideje, hogy rendezzen. Elvégre már lassan egy éve, hogy ismert szinésznőnek számit. Ha nem lenne a Marveles szerződése, két év múlva már nem is emlékezne rá senki sem.