Bradley Cooper és az Életrevalók főszereplője séfnek áll

Bradley Cooper és az Életrevalók főszereplője séfnek áll

Bradley Coopert és Omar Sy-t (Életrevalók) szemelte ki a The Weinstein Company a Chef főbb szerepeire, melyet Derek Cianfrance (Blue Valentine, The Place Beyond the Pines) fog rendezni.

Egy vígjátékról van szó, amelynek középpontjában egy kegyveszett séf (Bradley Cooper) áll, aki elveszíti rangos éttermét Párizsban. Azonban nem adja fel, és úgy dönt, hogy régi szakácsaival és pincéreivel együtt megnyitja a világ legnagyobb éttermét Londonban. Omar Sy szerepéről nem érkezett leírás, viszont ez lesz a francia származású színész első angol nyelvű filmje.

Ezek voltak a jó hírek, ugyanis nagyban függ Bradley Cooper szabadidejétől, hogy a projekten mikor kezdenek el dolgozni.

Derek Cianfrance abból a forgatókönyvből rendezi a filmet, amelyet Steven Knight (Eastern Promises - Gyilkos ígéretek) vetett papírra. Amennyiben sikerül mindenkinek megfelelő feltételeket ajánlani, Cooper és Cianfrance a The Place Beyond the Pines után újra közös filmen dolgozhatnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .