Brad Pitt morzsázik a Z világháború folytatásáról

WORLD WAR Z

Brad Pittet és Marc Forster rendezőt tegnap nyakon csípték a Z világháború (World War Z) moszkvai premierjén, és amikor rákérdeztek a lehetséges folytatásokra, a színész azt a választ adta, hogy bőven van alapanyag a könyvben, amely alapul szolgálhat a jövőbeli filmekhez.

Ezt szinte mondania is fölösleges volt, hiszen akik olvasták a könyvet, jól tudják, hogy egy filmbe belezsúfolni a cselekményét lehetetlen. De azért várjuk ki a végét, hogy hogyan nyit az odakint ezen a hétvégén debütáló zombis várományos. Apropó, igaz írtam már, de szerdától premier előtt nálunk is nézhető lesz már.

Marc Forster rendezőtől pedig megtudhattuk, hogy érdekelt a folytatásban, de van egy kitétele a dolognak: hozzon elég zöld hasút, hogy jöhessen a folytatás. Mert ha ez megvan, akkor részéről nincs akadálya a folytatás(ok)nak.

Januárban már pedzegették, hogy a Paramount Pictures és Marc Forster trilógiává bővítené a Z világháborút, de azóta sem hallottunk róla hivatalos közleményt. Várjuk ki a hétvégét, mert ha jól debütál, akkor vélhetőleg nem váratnak meg minket a folytatások bejelentésével.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .