Bosszúállók: Ultron kora hivatalos történet

Lassan befuthatna már a Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) első előzetese, azonban amíg erre várunk, nézzük a Disney közleményét, amelyben lehull a lepel a folytatás hivatalos történetéről.

Bosszúállók Ultron kora hivatalos történet

Minden idők legnagyobb szuperhősei jövőre visszatérnek. Tony Stark megpróbál létrehozni egy békefenntartó programot, csakhogy a dolgok félrecsúsznak, ezért Vasember, Amerika kapitány, Thor, Hulk, Fekete Özvegy és Sólyomszem kénytelenek ismét összefogni, hogy megmentsék a bolygót. A rettenetes Ultront csak a Bosszúállók állíthatják meg. Újabb epikus kalandjuk váratlan szövetségeket és meglepőfordulatokat tartogat.

Robert Downey Jr. visszatér Tony Stark, vagyis Vasember szerepében, Chris Evans újra Amerika Kapitány bőrébe bújik, továbbá Chris Hemsworth Thor, Jeremy Renner Sólyomszem, Samuel L. Jackson Nick Fury, Cobie Smulders pedig Maria Hill ügynök szerepében tér vissza. Újoncként James Spader lesz jelen többek közt, aki Ultront hangolja. Természetesen nem Spader az egyetlen új szereplője a folytatásnak, hiszen Elizabeth Olsen Wanda Maximoff, vagyis Skarlát Boszorkányként lesz jelen, akinek testvérét, Pietro Maximoffot / Higanyszál Aaron Taylor-Johnson alakítja, és egy Stark régi cimborája, Paul Bettany is visszatér, ám ezúttal nem Jarvis hangjaként, hanem Vízió szerepében.

Joss Whedon saját forgatókönyvéből rendezte meg a Bosszúállók: Ultron korát, amelynek producere Kevin Feige volt, alapjait pedig a Marvel képregény sorozata adja, amelynek első száma 1963-ban látott napvilágot. Már csak a premier napját ismétlem meg: 2015. május 1. Odakint természetesen, itthon egy, vagy legrosszabb esetben kéthetes büntiben vagyunk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. beat

    ez volt a hivatalos story? Nem gondoltam volna ,hogy erről fog szólni….:))

    • Már olvastuk korábban, de azért ki kellett adniuk még egyszer. Szóval igen, ez volt a hivatalos történet. :)