Új Spectre poszter és Jackman, mint Bond?!

Egy bannerszerű poszternek titulált valami érkezett a Spectre című huszonnegyedik James Bond-filmhez, amelyre nem csak az aktuális Bond, Daniel Craig, hanem az egyik Bond-lány, Léa Seydoux is helyet kapott.

Ha már Bond, akkor Hugh Jackman a Wolverine 3-ban utoljára bújik a karakter bőrébe. A színész a napokban a The Program nevű ausztrál hírműsor vendége volt, ahol arról kérdezték, szeretné-e magára ölteni a 007-es öltönyét, mire Jackman azt válaszolta, hogy "komolyan érdeklődik" a lehetőség iránt, és azt is elárulta, hogy annak idején megkeresték őt a producerek, még mielőtt Daniel Craig kapta volna a szerepet. Jackman azonban ekkor nemet mondott, ugyanis épp az X-Men: Az ellenállás vége (X-Men - The Last Stand) forgatására készült, amit ugyanabban az évben mutattak be, mint a Casino Royale-t. Jackman most már valószínűleg nem mondana nemet, a kérdés csak az, hogy közel tíz év elteltével még szóba kerülhet-e lehetséges jelöltként?

Bond-lánnyal körített Spectre poszter

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. zsocso

    Jackman mindenképp jobb választás lett volna, mint Craig. Jobban illene rá a szerep.