Berlin 2014: Dennis Gansel rendezi A mestergyilkos 2-t

"Die Vierte Macht" World PremiereA német származású Dennis Gansellel (A hullám) tárgyalnak, hogy rendezze meg a Mechanic 2-t, ami a 2011-es Jason Statham főszereplésével készült A mestergyilkos folytatása.

Gansel közkedvelt rendező hazájában, aki olyan filmeket készített eddigi pályafutása során, mint a Napola - A Führer elit csapata (Napola - Elite für den Führer), a bestseller alapján készült A hullám (Die Welle), vagy a The Fourth State című terroristás thriller. Leginkább A hullám tette ismertté, ami csak Németországban több mint $20 milliót keresett.

A rendezőt már korábban is többször megkörnyékezték amerikai producerek, de az eddigi olyan filmjeit, melyeket nem Németországban készített, vagy saját maga finanszírozta, vagy régi partnereivel, a Rat Packkel és a Constantin Filmmel közösen.

Statham a folytatásban is Arthur Bishop bőrébe bújik, aki profi bérgyilkos, és tehetségét gyilkolási célokra használja, szóval nem probléma neki, hogyha egy gyilkosságot balesetnek kell beállítania, vagy hasonlók nyalánkságok.

Az első filmet Simon West (The Expendables - A feláldozhatók 2) rendezte, amelyben Ben Foster is főszerepet játszott. Arról egyelőre nem sokat tudunk, hogy kik térnek vissza a folytatásban. A folytatást a Nu Image piacra dobja a European Film Marketen, a Berlinalén.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .