Ben Stiller a la Cruise

Ben Stiller a la Cruise

Ha a világ bajban van, vagy éppen minden jól megy, kell a jó példa: lehetőleg a Tom Cruise-é. Így gondolja Ben Stiller, aki új vígjátékban, a Kertvárosi kommandóban (The Watch, tervezett hazai bemutató: október) Vince Vaughnnal és Jonathan Hill-lel egy ufótámadás ellen védi meg a világot. Az erősen korhatáros komédia elsősorban a nevetésről szól, de a forgatás alaposan meg is mozgatta főszereplőit: hiszen magas, nyálkás lényekkel kell megküzdeniük. És ha akciójelenetre került a sor, Stiller tudta, hova nyúljon példáért – sőt, a kollégáit is erre beszélte rá.

Nézzünk szembe a ténnyel: Tom Cruise futóstílusának óriási hatása van a világra – nyilatkozta Stiller az Edge Bostonnak. – Mármint, kulturálisan. Mindenki szeretne úgy futni, ahogy Tom Crusie. Nyilván Vince Vaughn is Cruise-rajongó, szóval, amikor futnia kellett, azon nyomban Cruise-üzemmódba kapcsolt, és pont azzal a mozgással rohant, mint a példaképe. És én is igyekeztem kihozni a bennem szunnyadó Cruise-t. Sőt, könnyen lehet, hogy a jövevényeket játszó statiszták is így voltak vele, de ők olyan fura jelmezben voltak egész nap, hogy ebben már nem lehetek egészen biztos.

A film Facebook oldala itt érhető el.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .