Ben Afflecknek jól esett csak színészkedni

A Vakszerencse (16) (Runner Runner, hazai bemutató: szeptember 26.) főszerepében végre mindenki megnézheti, milyen Ben Affleck, amikor gonosz. De újságírók gyakran azt is megkérdezik tőle, milyen érzés volt számára a másik nagy váltás: hogy a producer-rendező-főszereplői feladatokat, melyeket Az Argo-akcióban látott el, egyszerű színészetre cserélte.

Ben Afflecknek jól esett csak színészkedni

A válasz meglepő: Affleck csöppet sem gondolja, hogy visszalépett volna, és a forgatás során sem érezte kínzó szükségét, hogy mindenbe belebeszéljen, átrendezzen vagy újragondoljon.

- Óriási megkönnyebbülés volt csak színészkednem - mondta Affleck, aki egy internetes szerencsejáték-birodalom gátlástalan tulajdonosát alakítja a filmben. - Eleve arra kértem az ügynökömet, hogy Az Argo-akció után valami laza szerepet találjon nekem, lehetőleg olyat, amiben gonoszkodhatok. Élvezni akartam a munkát. És nincs jobb érzés annál, hogy amikor a forgatáson kitör valami botrány, valami éppen nagyon nem sikerül, vagy összeomlik egy terv, és a rendező meg a producerek kétségbeesve telefonálgatnak meg veszekszenek, én csak annyit mondok: „oké, az öltözőmben leszek. Ha megoldottátok a problémát, szóljatok!”, és egyáltalán nem töröm a fejem azon, hogyan kéne kimászni a slamasztikából.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .