Bejelentették a Van Helsing reboot íróit

A Universal szeretne egy, a Szörnyuniverzumába illő Van Helsing filmet, így lényegében kukázzák a Hugh Jackman és Kate Beckinsale főszereplésével készült 2004-ben bemutatott változatot. Mármint olyan értelemben, hogy a Variety ma arról hozott hírt, hogy bejelentették a Van Helsing reboot íróit.

Bejelentették a Van Helsing reboot íróit

A Universal Pictures felkérte Jon Spaihts-t (Prometheus, Passengers) és Eric Heisserert (Végső állomás 5, A dolog), hogy dobják papírra a Van Helsing reboot forgatókönyvét. Az alapokat természetesen továbbra is a Bram Stoker által megalkotott szörny adja. Abraham Van Helsinget Bram Stoker alkotta meg 1897-ben a Drakula című regényéhez, aki a halhatatlan gróf ősellensége volt. Van Helsing okos volt, és hírhedt vámpírvadász, aki semmitől sem rettent vissza.

A már említett Szörnyuniverzumot a 2017-ben bemutatásra kerülő A múmia (The Mummy) újragondolással kívánják beindítani, ami alapján nem Az ismeretlen Drakula volt a felvezető. Spaihts egyébként közreműködött A múmia forgatókönyvében, melyet Alex Kurtzmannal dobták papírra - utóbbi rendezi is a filmet. Akár még jól is elsülhet, de félek, hogy a mai Hollywoodban erre elég kevés az esély.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. 22defense

    most akkor az ismeretlen drakula egy masik kulonallo film, nem tudom mi volt vel a bajuk

    • zsocso

      Szerintem az Ismeretlen Drakula egy egyszernézhető, gyenge film volt. Nem volt rossz, de Drakulához semmi köze. Ő inkább egy romantikus lovag volt, aki szuperhőst játszott. Én sem tudom ezzel a Drakulával elképzelni a szörny univerzumot.

      • Nem mondom, hogy teljesen imádom, de a mai filmek között becsülni kell azt is, ami lett egyáltalán belőle. Nyilván a zöld universalos horroroktól baromi távol áll…

    • Én sem vágom… mindig azt mondják, mikor bemutatnak egy szörnyes filmet, hogy “nem ezzel fogjuk kezdeni”. Hogy ezt meddig bírja el a nép, jó kérdés. :D