Befejezték a Prometheus 2 forgatókönyvét a fejvadász is szárnyal

Ridley Scott az Empire-nek adott interjújában árulta el, hogy elkészült a Prometheus 2 forgatókönyve. Arról azonban egyelőre nincs hír, hogy mikor kezdik forgatni a folytatást, de reményei szerint már jövőre kamerát ragadhatnak.

Befejezték a Prometheus 2 forgatókönyvét a fejvadász is szárnyal

"Kész a Prometheus 2 forgatókönyve. Megvan a következő két filmem is. A forgatás 2014-ben, vagy 2015-ben kezdjük…"

Legutóbb júniusban hallottunk a folytatásról, amikor a Transcendence írójával, Jack Paglennel tárgyaltak, hogy dobja papírra a szkriptet. A történt részletei viszont teljes mértékben titkosak.

Ridley Scottnak a tarsolyában van még a bibliai témájú dráma, az Exodus is, amelyben Christian Bale oldalán Joel Edgerton, Aaron Paul, Sigourney Weaver és John Turturro is főszerepet játszanak.

Amikor a rendezőt erről a projektjéről kérdezték, szűkszavúan annyit mondott, hogy Christian Bale karaktere, Mózes biztosan szét fogja választani a Vörös-tengert.

"Ki…szott hatalmas lesz."

Akad még itt egy sci-fi is, a The Forever War, amelynek alapjait Joe Haldeman könyve szolgáltatja.

"Ez egy kiválóan megírt darab, a The Forever War az utolsó igazán jó sci-fi könyvek egyike [a bürokrácia és az űrháborúk remek találkozása Haldemantól], és végre kezünkben van már egy nagyon jó vázlatterv, amit hamarosan a Fox orra alá teszünk. Gondoltam, felhagyok egy kicsit a sci-fivel, de nem jött össze. A Prometheus elkészítése hatalmas élmény volt számomra. A második rész pedig még nagyszabásúbb lesz."

És ezzel még nem ért véget a sor, ugyanis a címnélküli Szárnyas fejvadász projekten (Untitled Blade Runner Project) is dolgozik a rendező.

"Igen, ezen [Szárnyas fejvadász 2] is dolgozunk jelenleg - előbb vagy utóbb megvalósul."

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .