Azonnal jöhet: Chloe Moretz választhat élet és halál között!

Azonnal jöhet Chloe Moretz választhat élet és halál között![2]A Variety tájékoztatása szerint a Summit Entertainment Chloe Moretzre vetett szemet, akit a készülőfélben lévő If I Stay című dráma főszerepében látnának szívesen. A rendezői posztra pedig a dokumentumfilmes R.J. Cutler a legesélyesebb.

Moretz, a Kick-Ass és az Éjsötét árnyék című filmek főszereplője egy klasszikus zenész csodagyereket, Miát játszhatja, aki végzetes autóbalesetet szenved Oregon havas útjain, és ezt követően választhat élet és halál között.

R.J. Cutler ezzel a drámával debütál a filmrendezők körében, amelyet Denise DiNovi és Alison Greenspan producálnak a DiNovi Picturesszel maguk mögött.

Chloe Moretzet láthatjuk majd a Carrie című horror újragondolásban, és a Movie 43-ban is. R.J. Cutler neve pedig néhány dokumentumfilm, vagy az ABC csatornán futó countrydráma, a Nashville kapcsán lehet ismerős.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .