Az erő krónikája - Supermarket klip és hivatalos sztori

Az erő krónikája – Supermarket klip és hivatalos sztori

Újabb klip feliratosodott meg Az erő krónikájához (Chronicle), amelyben a srácok a frissen szerzett képességeiket egy szupermarketben próbálják ki gyanútlan vásárlókon.

Nincs átverés. Itt minden igaz. Andrew, Matt és Steve átlagos középiskolások. Mindegyiküknek megvan a maga baja és öröme. Nem tökéletesek, nagy a szájuk, és kicsit esetlenek. Olyanok, mint bármelyikünk. Abban sem különböznek a világ bármely más kamaszától, hogy a legátlagosabb pillanatukat is feljegyzik, közzéteszik. Csak egy különbség van: nekik már nincsenek átlagos pillanataik. Egy éjszakai buli közben ráakadnak egy ismeretlen dologra, ami talán nem is a Földről származik. A felfedezésüket követő nap egyre különösebb képességekre tesznek szert: a távolból mozgatnak tárgyakat, megtanulnak repülni, érzékelik egymás indulatait, és egyre erősebbé válnak. Eleinte nagyon élvezik, ami velük történik, de miközben az új erejüket próbálgatják, fokozatosan kiderül, hogy ami játéknak indult, végül bajt is hozhat. Egyre nagyobb bajokat…

Eddig még sosem látott szuperhős történet: minden izgalmas, veszélyes, látványos jelenetet egy 17 éves srác videokamerájának szemszögéből követhet nyomon a néző.

A filmnek van rajongói oldala is, ahol a legfrissebb hírekkel, videókkal és képekkel várják az olvasókat. Itt érhető el. Az elején említett klipért viszont továbbozni kell.

A szupermarketben:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .