Az emlékmás DVD-n és BD-n

Sajnos moziban kimaradt Az emlékmás (Total Recall), azonban december 17-től bárki pótolhatja otthonában, ugyanis akkor jelenik meg a Colin Farrell főszereplésével készült reboot a hazai boltok polcain DVD-n és Blu-rayen. Eredetileg nem akartam morgolódni a DVD borító tetején lévő randa csíkról, de ez nem minden, ugyanis nem elírás a tovább mögötti specifikációknál, a magyar valóban hang csak surround

Az emlékmás DVD-n és BD-nNon-stop izgalom várja a nézőt ebben a „rafinált, szexi és pörgős” (Scott Mantz, Access Hollywood) akció/sci-fiben.

Douglas Quaid (Colin Farrell) egyszerű gyári munkás, aki egy Rekall nevű, vadiúj technikákat alkalmazó cégnél különleges kezelést kap: szuperkém álmait valós emlékké változtatják. Amikor a műveletbe hiba csúszik, a képzelet és a valóság határai összemosódnak, és Quaidnek menekülnie kell. A további szerepekben Kate Beckinsale, Jessica Biel és Bryan Cranston játszik. Az emlékmás robbanásig feszült akciófilm, amelyet elképesztő vizuális effektusai sosem látott magasságokba emelnek.

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: angol, cseh, orosz (5.1), magyar, török, ukrán, lengyel (surround)

Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, észt, görög, ivrit, izlandi, litván, lengyel, portugál, román, orosz, szerb, szlovák, szlovén, török

Játékidő: 113 perc

Képarány: 2.40:1

Lemezek száma: 1

A DVD EXTRÁI (magyar felirattal):

  • Tudományos fantasztikum vagy tudományos tény
  • Így készült a Transz
  • Bakiparádé

A BD TECHNIKAI INFOI:

Hangok angol (5.1 True HD), magyar, cseh, török, lengyel (5.1)

Feliratok magyar, angol, arab, bolgár, horvát, cseh, görög, ivrit, izlandi, lengyel, portugál, román, szerb, szlovák, szlovén, török

Játékidő: 130 perc

Képarány: 2.40:1

Lemezek száma: 2

A BD TECHNIKAI INFOI (magyar felirattal):

  • TÖBB MINT 1,5 ÓRÁNYI EXTRA!
  • Az emlékmás alaposan - A teljes film Len Wiseman rendező bizalmas háttér-információival (magyar felirattal)
  • Kisfilm (magyar felirattal)
  • Tudományos fantasztikum vagy tudományos tény
  • Így készült a Transz
  • Bakiparádé

Blu-Ray exkluzív:

  • A film moziváltozata és a kibővített rendezői változat – Ráadásjelenetek, amelyek a mozikban nem voltak láthatók, köztük egy alternatív befejezés (magyar felirattal és magyar hanggal)
  • A rendező kommentárja (magyar felirattal)
  • "Ráadás kisfilmek (magyar felirattal)
  • AkcióMás - a legfontosabb akciójelenetek és kaszkadőrmutatványok
  • Hív a Rekall - A gyors harc- és üldözési

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Anonymous

    Fene vigy el őket, DVD kiadás megy a kukába, minek kiírni, hogy moziváltozat? Nincsen Blu-ray lejátszóm, így jól meg is szívom. Értem én, hogy egyre paszírozzák az embereket a Blu-ray vételére, de egy normális TV és hangrendszer is kellene. Kicsit drága, bár még a legegyszerűbb alternatíva, hogy a PC-be vennék egy BD olvasót, az sem túl olcsó.

  2. A rendezői változatban az a plusz 15 perc (118 min/133 min) amit moziban nem adtak szinkronos vagy feliratos lesz?
    Amúgy ez már vicc komolyan, hogy van pofájuk és még jobban lebutítják a DVD-t, azt még elnézem, hogy mostanában extrát nem igen dobnak rá, de most már a hangot is elcseszik egy tré surround-al, de a BR-re meg 5.1-es hang van?
    Ennyire rá akarják kényszeríteni az embereket, hogy inkább BR-t vegyenek? Akkor ne adjanak ki DVD-ket, hanem a BR árát csökkentsék…ja, hogy ez Magyarország? Nem szóltam. :(

  3. Névtelen 10:41
    Nemtom, de olyan ez, mint a Holmes 2-nél felül az a piros csík… egy díszkiadványon ráadásul. Hagyjuk, de a szépérzékért szomszédba kéne menniük!

    Ami a Blu-rayt illeti, amondó vagyok, hogy amíg ‘gányolt’ hun 5.1 kerül rá, minek? Nem rólam van szó, nekem tökéletes lenne az angol hang, mert az veszteségmentes 7.1, ami ugye egy 1080 sorhoz illik…

    M3NYUS:
    Ne feledd, hogy a BD kevesebb FPS-ű, mint a DVD, így néhány perc csalást okoz amúgy is, de ja, pár perccel több a rendezői változat.

    Ne kényszerítsenek senkit semmire. Mindkét formátummal normálisan kéne törődni, hogy ne lehessen ilyen. Komolyan, egy akciófilmnél 2012-ben… itt majd megint mi lesz? …. … … csak ezzel is nem maguknak kedveznek, ha érted, mire gondolok.