Az elnök és az anyósa

Az elnök és az anyósa

Különös a belépője a népszerűségbe: az Egyesült Államok egyik legismertebb történelmi figuráját játssza el hitelesen, mégis meghökkentő csavarral. Benjamin Walker az USA 16. elnöke, Abraham Lincoln jelmezét húzta magára egy extravagáns, kosztümös akciófilm, az Abraham Lincoln, a vámpírvadász (16) (Abraham Lincoln - Vampire Hunter, hazai bemutató: augusztus 9.) kedvéért. A szereposztás különlegessége, hogy a fiatal színész játszott már elnököt: a Broadwayn a Bloody Bloody Andrew Jackson címszerepében.

Úgy látszik, beskatulyáztak: amerikai elnökök életének variációit kell játszanom – nyilatkozta a színész, aki a szerep kedvéért öt hónapos küzdősport-kiképzésen vett részt és tíz kilót fogyott. De már e film előtt is a szakma arisztokráciájához tartozott, igaz, csak beházasodással került oda: a múlt nyáron vette felségül a 29 éves Mamie Gummer-t Meryl Streep lányát a sztár connecticuti birtokán.

Talán ezért kell ennyi elnököt játszanom – mondta a $70 millió dolláros film főszereplője a The New York Times újságírójának. – Az ember tele lesz kisebbségi érzéssel, ha Meryl Streep az anyósa.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .