Az ébredő Erő előre megdöntött minden rekordot

A nemzetközi jegyelővétellel egy időben hétfő reggel Magyarországon is elindult a mozijegyek értékesítése a Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) című várományosra, mely korábban soha nem látott érdeklődést váltott ki a hazai rajongókból. Olyan jegyeladási rekord született két nap alatt, amit nehéz lesz túlszárnyalni: eddig 42 235 jegyet vásároltak meg elővételben a Star Wars: Az ébredő Erő című filmre, és ez a szám folyamatosan növekszik.

Az ébredő Erő előre megdöntött minden rekordot

A Star Wars: Az ébredő Erő december 18-án 0.01 perckor látható először a magyarországi mozik műsorán. A film eredeti nyelvű új előzetese itt található.

Idén a Lucasfilm és a rendező J.J. Abrams együtt kalauzolják el a nézőket egy messzi-messzi galaxisba. A film főbb szerepeiben olyan nevek láthatók mint Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew és Max von Sydow. A film produceri feladatait Kathleen Kennedy, J.J. Abrams és Bryan Burk látta el, Tommy Harper és Jason McGatlin executive producerek közreműködésével. A forgatókönyvet J.J. Abrams, Lawrence Kasdan és Michael Arndt írták.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .