Az Austin Powers írója kezében a Shrek 5

Hát ez baromi rosszul hangzik. A The Hollywood News úgy tudja, hogy a DreamWorks Animation felkérte Michael McCullers-t (Austin Powers, The Boss Baby, Baby Mama), hogy dobja papírra a Shrek 5 forgatókönyvét.

az-austin-powers-iroja-kezeben-a-shrek-5

Az ígéretet nyilván hagyjuk sok évvel ezelőttről, hogy a Shrek a vége, fuss el véle lesz a franchise utolsó darabja, úgy tűnik, hogy a stúdió még legalább egy bőrt biztosan le szeretne húzni. Mindez a Trollok rendezőpárosától, Walt Dohrntól és Mike Mitchelltől hangzott el a feljebb említett forrásnak adott interjújában, azonban azt nem tudták megerősíteni, hogy ki rendezi az ötödik részt.

Ezen felül azt is elejtették, hogy folytatást kap a Mitchell-féle 2005-ös szuperhősös vígjáték, a Szuper felsőtagozat. A részletekről még korai lenne beszélni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Edete

    Nem is tudtam hogy lesz folytatás. Imádtam az első három részt. A kétezres évek eddigi talán legjobb animációs fimsorozata. Bárcsak feledni tudnám azt a fránya negyediket. Ja, és bár jó lenne az 5. :D

  2. A negyedik már rohadt erőltetett volt, Abszolút nincs szükség egy ötödikre. Viszont a gyerekeknek bármi jó.