Az Argo-komédia

A szaksajtó és a nézői visszajelzések feszültségéért, izgalmáért és fordulataiért dicsérik Ben Affleck új rendezését, Az Argo-akciót (16) (Argo, hazai bemutató: november 22.). A CIA legtehetségesebb túszmentőjének őrült akciójáról szóló film valóban hátborzongató, de a kritikusok egyvalamiről elfeledkeznek, és erre az egyik főszereplőnek, Alan Arkinnak kellett figyelmeztetnie őket.

Az Argo-komédia

Fura, hogy a film humoráról senki sem beszél – nyilatkozta az Oscar-díjas színész, aki Az Argo-akcióban filmproducert alakít, akit titkos akciójához a CIA is segítségül hív. – Oké, minden néző amiatt fogja rágni a körmét, hogy Affleck kihozza-e Teheránból a hat bujkáló amerikait. De ami közben Los Angelesben zajlik, ahogy a filmvilág megpróbál hihető hátteret teremteni Affleck hazugságainak, az tiszta kabaré. És attól olyan vicces, hogy komolyan játszunk. Nem a poénra utazunk, nem parodizáltunk senkit, sem John Goodman, sem én. Ha a kritikusok nem is, a nézők, remélem, ezt is észreveszik. Úgy jó, ha két izgalom között, nevetnek is a sztorinkon.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .