Az acélember megérkezett!

Hétfőn New Yorkban, szerdán Londonban gyűltek össze a világ legnagyobb hőséről készült eddigi legnagyobb film alkotói. Az acélember (12) (Man of Steel, hazai bemutató: június 20.) gálapremierjén ott volt a szemkápráztató akció-fantasy film teljes stábja.

Cast of Man of Steel

Természetesen mit ér a premier több ezer rajongó nélkül, akik - főleg Londonban - esővel és széllel dacolva is kitartottak, hogy lássák a kék szőnyegen végigsétáló sztárokat: Henry Cavillt, Russell Crowe-t, Kevin Costnert, Amy Adamst, Diane Lane-t, Laurence Fishburne-t, Michael Shannont, valamint a rendezőt és a producert: Zack Snydert és a The Dark Knight-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolant. Mindkét ünnep grandiózusra sikerült, bár Russell Crowe szerint a londoniak bolondabbak voltak, és - ahogy Crowe megjegyezte - ez így helyes.

A sztárról, aki Superman apját, Jor El-t alakítja a filmben, egy riporter azt is kiderítette, hogy 16 éves korában, az akkori rockegyüttesével írt egy számot Marlon Brando akarok lenni címmel: és most valóban azt a szerepet játssza Az acélemberben, amit harmincöt évvel ezelőtt a színészlegenda alakított.

- Amikor aláírtam a szerződést, nem tudtam, hogy nekem is hordanom kell majd a híres spandex-ruhát - nyilatkozta Crowe. - Az azért nagy pillanat volt, amikor először belebújtam. Másnap pedig vadul edzeni és fogyózni kezdtem.

A színész egy 2008-as szerepe kedvéért 30 kilót szedett fel, és azóta se tudott teljesen megszabadulni a feleslegtől. A testhezálló ruha azonban megtette a hatását: 105 napon át edzett minden nap, szigorúan diétázott, és végül újra Gladiátor-formába került.

A szuperhős nevelőapját alakító Kevin Costnernek nem voltak ilyen problémái:

- 25 évvel ezelőtt még én lehettem volna Superman - borongott a színész, aki két felnőtt lányát is magával vitte a New York-i nagy eseményre.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .