Átszervezik a DreamWorks Animationt

Az őrzők legendája, a Turbó és a Mr. Peabody és Sherman kalandjai nem túl eredményes teljesítményének köszönhetően a DreamWorks Animation bejelentette, hogy kicsit átszabják a cég gondolkodásmódját.

Átszervezik a DreamWorks Animationt

A stúdió mostantól évente csak két filmet fog gyártani az eddigi három helyett, ám ez azzal is jár, hogy elbocsátanak több mint 500 dolgozót. A DreamWorks Animation bejelentette három évre előre a terveit, és ezek értelmében egy eredeti filmet és egy folytatást láthatunk minden évben.

A sajtóközleményben egyáltalán nem említették az idei évre áttolt B.O.O.: Bureau of Otherworldly Operations-t, és olyan korábbi animációsokat sem, mint a Mumbai Musical (2017. március 10.), a Madagaszkár 4 (2018. május 18.), vagy a Csizmás, a kandúr 2 (2018. november 2.). Egyelőre arról nincs értesülés, hogy egy az egyben törölték a projekteket, vagy más okból kifolyólag 'maradtak szó nélkül'.

Nem kell aggódnunk a Kung Fu Panda 3 (2016. március 18.), a Trolls (2016. november 4.), a Boss Baby (2017. január 13.), a Croodék 2 (2017. december 22.), a Larrikins (2018. február 16) és az Így neveld a sárkányodat 3 (2018. június 29.) miatt sem.

A Captain Underpants annyira kis költségvetésű, hogy ezt nem érinti a változás, így az elkészül valamikor 2017-re, a Végre otthon! (Home) pedig már március végén bemutatásra kerül Amerikában, és várhatóan hazánkban is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .