Arnie: I'm back!

Arnold Schwarzenegger nevét ki ne ismerné? Az osztrák body builderből lett akciósztár egészen a kormányzóságáig vitte, és most, 10 év után újra főszerepben láthatjuk. Több éves kihagyás után első nagy cameo szerepére Sylvester Stallone, egykori vetélytársa kérte fel, hogy a The Expendables - A feláldozhatókban Bruce Willis, Jason Statham, Eric Roberts, Jet Li és sok neves sztár mellett ő is bebizonyítsa, hogy még mindig ott van benne a jól ismert erő, és humor. A The Expendables - A feláldozhatók 2-ben pedig már egy közös akciójelenetben is együtt szerepelt Sly oldalán.

_DSC5445.NEF

De most végre abszolút főszereplőt játszik a január 24-én mozikba kerülő Erőnek erejével (The Last Stand) című akció-thrillerben, méghozzá egy csendes határvároska seriffjeként néz szembe az FBI által körözött mexikói gengszterrel. A látványos akciófilmben a humor is fontos szerepet kap, amire nem csak Schwarzi, hanem a Jackass filmekből ismert Johnny Knoxville jelenléte is garancia. A két sztár nagyon élvezte a közös munkát. "Hihetetlen élmény volt! Bálványként imádtam gyerekkoromban, és most meg közös filmet csináltunk! Valóra vált az álmom, hogy Arnold Schwarzeneggerrel forgathattam. Máig is őrzöm a '84-es Terminátor - A halálosztó VHS kazettámat." - mesélte lelkesen Knoxville az Access Hollywood riporterének. Arnie hasonlóan jókat mondott Knoxville-ről, akinek karrierjét már elég régóta figyeli, és gyerekeivel együtt nagy rajongója a kissé dilis sztárnak, aki bármit bemer vállalni. – "Nagyon vicces srác, akivel nem árt ha vigyáz az ember! Sokszor improvizált a forgatás során, sose tudtuk, hogy éppen mi vár ránk a következő pillanatban. De pont erre volt szükségünk, a humorára, az őrültködéseire, és a merészségére." - tette hozzá Schwarzenegger.

_DSC5560.NEF

2013 sikeres évnek ígérkezik a volt kormányzó számára, mert nem csak az Erőnek erejével című várományosban láthatjuk Forest Withaker, Johnny Knoxville, és Luis Guzmán oldalán, hanem a nagy vetélytárssal, Sylvester Stallonéval tér vissza ősszel a The Tomb című filmben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .