Aquaman az Igazság Ligája kulisszái mögött

Megannyi különféle kép és videó után újabb videó érkezett a Justice League forgatásáról, valamint egy új fotó is a Jason Momoa által alakított Aquamanről. A videóban Momoa élvezi a reflektorfényt, azt pedig csak halkan súgom meg, hogy a The Hollywood Reporter megerősítette hírében, hogy a különálló Aquaman film forgatására a Village Roadshow stúdiójában, Délkelet Queenslandben, az Aranyparton kerül majd sor. A munkálatok jövőre kezdődnek James Wan vezényletében.

aquaman-az-igazsag-ligaja-kulisszai-mogott

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. Edete

    Nem sokat remélek ettől a filmtől, főleg az előző pár DC fiaskó után…

    • Nekem eddig csak a Suicide Squad nem tetszett. A Man of Steelt viszont imádtam és szerintem nem volt rossz a Batman v Superman sem. Szóval én azért bizakodó vagyok. Remélem továbbra is megmaradnak a darkos vonalnál és nem veszik át a Marvel szirupos poénkodós stilusát.

      • Edete

        A darkos vonallal nekem sem lenne bajom, ha olyasmi lenne mint a sötét lovag. Sajnos nekem sem a Superman sem pedig a Batman vs Superman nem tetszett. Előbbit csak nem éreztem kiemelkedőnek, utóbbit viszont elképesztően unalmasnak és kidolgozatlannak éreztem.
        A Suicide Squad meg kb nézhetetlen és totálisan értelmetlen. Legalábbis számomra. Teljesen 1D-s karakterek egy végtelenül bugyuta és rosszul felépített történetben.

        Szóval én nagyon bizakodok már, aztán max meglepnek. (pedig anno a justice league a kedvenc rajzfilm sorozatom volt)

  2. A Batman v Superman-nek a rendezői változata mérföldekkel jobb, nem volt az kidolgozatlan, csak a moziverzió agyon volt vagdosva.

    De kétszer néztem meg moziban a Suicide Squadot is. Én jól szórakoztam rajta.

    • Nekem a BvS rendezői változata unalmasabb volt, mint a moziban. De azért, mert számomra egyértelmü volt, hogy mi miért történt. Nekem nem hiányzott, hogy több jelenetben magyarázzák el azt, amit már elsőre is megértettem. A Martha fordulat meg semmivel sem volt rosszabb, mint a Polgárháborúban a megölted anyucit inditék. Szóval nekem a mozis verzió is rendben van.