Anne Hathaway viccesen menti meg a világot

Anne Hathaway Az élet dalát (Song One) követően ismét producerként és főszereplőként részt vesz egy film, a The Shower gyártásában, ami egy sci-fi-vígjáték - derült ki a The Wrap beszámolójából.

Anne Hathaway viccesen menti meg a világot

A The Shower jelen pillanatban stúdió nélkül árválkodik, viszont a producerek úgy gondolkodnak, hogy előbb rendezőt és további főszereplőket keresnek a projektbe mielőtt eladják valamelyik stúdiónak. A cselekmény egy újszülött köszöntőn kezdődik, ahol a vendégek egy meteoresőnek lehetnek tanúi. A férfiak elkezdenek földönkívülivé változni, a nők pedig kénytelenek harcolni a túlélésükért, és a világ megmentése is rájuk vár. Anne Hathaway szerepéről egyelőre nincs hír, és az sem világos, hogy hány mellékszereplője lesz a filmnek.

Hathaway a férjével, Adam Shulmannal producálja a filmet, de ugyanilyen formában lesz jelen Andrew Lauren és D.J. Gugenheim is. A színésznővel legközelebb A kezdőben (The Intern) találkozhatunk, méghozzá Robert De Niro oldalán.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .