Angelina Jolie új filmje váratlan támogatást kap

Rendkívüli emberről szól Angelia Jolie új filmje, az Unbroken, amely onnan kap hamarosan támogatást, ahonnan senki nem várta. A történet hőse, az idén 97 éves Louis Zamperini olimpiai bajnok volt, majd bombázótiszt a második világháborúban. A japánok lelőtték a gépet a Csendes-óceán felett. A legénység életben maradt tagjai 47 napig hánykolódtak egy tutajon, míg japán hadifogságba nem kerültek, ahol a legszörnyűbb kínzásoknak voltak kitéve. A megpróbáltatások két évig tartottak, Zamperini azonban kitartott, mert megtörhetetlennek bizonyult. Erre utal a bestseller címe (Unbroken), amelyet Laura Hildebrandt írt Zamperiniről. A könyvet a patinás Random House kiadó most ifjúsági regénnyé dolgoztatja át, és nem sokkal Angelina Jolie filmjének premierje előtt fogják megjelentetni, ami hatalmas segítség ahhoz, hogy a fiatal nézők még jobban megismerkedjenek a történettel.

Angelina Jolie új filmje váratlan támogatást kap

Angelina Jolie egyébként nagyon szerencsés az Unbrokennel (Unbroken, hazai bemutató: 2015. január), Hollywood ugyanis több mint ötven éve próbálja filmre vinni az elképesztő történetet. Az első változat még Tony Curtisszel készült volna, de nem jött össze, és azóta is minden próbálkozásnak kudarc lett a vége. A színésznő nemrég lecsapott a jogokra, és az általa készített film az előzetes vetítések alapján olyan impozánsnak tűnik, hogy még Steven Spielberg is kalapot emelhet előtte.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .