Angelina Jolie az Orient expresszen gyilkol?

A Variety úgy tudja, hogy Angelina Jolie-val elkezdődtek a korai tárgyalások, hogy csatlakozzon a 20th Century Fox égisze alatt készülő Gyilkosság az Orient expresszen adaptáció stábjához.

Angelina Jolie az Orient expresszen gyilkol

Az alapokat Agatha Christie misztikus regénye adja természetesen, és amennyiben sikerül dűlőre jutni a színésznővel, Kenneth Branagh mellé írhat alá, aki a belga detektívet, Hercule Poirot-t kelti majd életre, illetve a rendezés is rá vár. A Gyilkosság az Orient expresszen Agatha Christie brit krimiírónő 1934-ben írt, egyik leghíresebb könyve.

A legendás luxusvonat, az Orient expressz a sűrű havazás miatt elakad a hegyek között, ezért valószínűleg néhány napos kényszerpihenő vár az utasokra. De hamarosan megdöbbentő felfedezés történik: valaki az éj leple alatt az egyik hálófülkében több késszúrással kioltotta egy utas életét. Ám mindenkinek megdönthetetlen alibije van... S ekkor közbeszól a véletlen: a vonaton tartózkodik a híres-neves belga mesterdetektív, Hercule Poirot, aki szinte kizárólag logikai úton találja meg a kulcsot a megoldhatatlannak tűnő rejtélyre.

Producerként olyan arcok állnak a film mögé, mint Ridley Scott, Simon Kinberg, Mark Gordon és Kenneth Branagh. Engem egyelőre megvettek kilóra, a többi majd a jövő zenéje.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. pikto

    Ebből van egy igen jó adaptáció már, most komolyan erre semmi szükség