Amit nem mersz megmondani a saját anyádnak

Amit nem mersz megmondani a saját anyádnak

Terápiás célból készült a Szekatúra (The Guilt Trip, hazai bemutató: 2013. március) című vígjáték, vallja be a rendező, Anne Fletcher. - Igyekeztem mindent belerakni ebbe a filmbe, amit nagyon szeretnék elmondani az anyámnak, de nem merem belemondani a szemébe, hiszen mégiscsak az anyám - mondja Fletcher.

A Szekatúrában egy fiatal feltaláló (Seth Rogen) és hiperaktív édesanyja (Barbra Streisand) átszelik Amerikát, és egymás idegeire mennek, amíg rá nem jönnek, hogy annyi szenvedés után érdemes új alapokra helyezni a kapcsolatukat. Fletcher kezdettől tudta, hogy kiket akar főszereplőnek, de nem volt könnyű dolga a két színész meggyőzésével. - Barbrát több mint egy évig győzködtem telefonon, mire hajlandó volt igent mondani - árulja el a rendező.

Rogennel viszont más volt a baj: még életében nem szerepelt nem korhatáros vígjátékban, és nehezen szokta meg, hogy a Szekatúrában nem olyan infantilis felnőttet alakít, mint mondjuk a Felkoppintva (Knocked Up) vagy A 40 éves szűz (The 40 Year Old Virgin) című vígjátékokban. - Ebben a filmben Barbra a legidegesítőbb karakter, nem én, ezért vissza kellett fognom magam, hogy ki tudjon bontakozni. Az viszont segített, hogy a filmbeli anyám is nagyjából olyan fárasztó, mint az igazi, ezért teljesen otthon éreztem magam a forgatáson.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .