Amit még mindig tudni akarsz a szexről DVD-n

Sajnos mozikban nekem kimaradt az Amit még mindig tudni akarsz a szexről (Hope Springs) című dramedy, amelyről azt csicseregték a madarak, hogy meglehetősen jó humorú és vicces. Már nem rá sokat kell várnunk, hogy otthonunkba is megnézhessük, ugyanis december 12-én jelenik meg a film egyelőre csak és kizárólag DVD-n.

Amit még mindig tudni akarsz a szexről DVD-n

Kay (Meryl Streep) és Arnold (Tommy Lee Jones) hű társai egymásnak, ám az egymás mellett töltött évtizedek alatt kapcsolatuk kissé kihűlt, így Kay, aki a régi meghittségre vágyik férjével, szeretné feldobni a házasságukat. Amikor tudomást szerez a Great Hope Springs nevű kisvárosban praktizáló híres párterapeutáról (Steve Carell), megpróbálja meggyőzni a szkeptikus, szokásaihoz mereven ragaszkodó Arnoldot, hogy utazzanak el egy egyhetes házasságterápiára. Már az utazásra sem könnyű rávenni makacs férjét, az igazi feladat azonban mindkettejük számára az, hogy képesek legyenek megszabadulni gátlásaiktól a hálószobában, és felszítsák a régi tüzet, ami miatt annak idején egymásba szerettek.

A DVD TECHNIKAI INFOI:

Hangok: magyar, angol (5.1)

Feliratok: magyar, cseh, román

Játékidő: kb. 96 perc

Képarány: 1.78:1

EXTRÁK (magyar felirattal):

-

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .