Állva tapsolnak A nyomorultaknak

Állva tapsolnak A nyomorultaknak

Lenyűgöző remekműnek tartják az amerikai kritikusok A nyomorultak (Les Miserables, hazai bemutató: 2012. december 27.) című filmmusicalt, és a hollywoodi elővetítéseken hosszú perceken állva tapsoltak, amikor a vetítés végén kigyúltak a fények. A lelkes közönség a musical nagy slágereit is megtapsolta, ami az egyik vetítésen morgást váltott ki, mert Anne Hathaway - I Dreamed A Dream című dalát olyan tapsorkán jutalmazta, hogy percekig nem lehetett érteni, mit mondanak a színészek a következő jelenetben. A kritikusok szerint a film féltucat Oscarra esélyes, már csak azért is, mert a díjakat odaítélő Amerikai Filmakadémia tagjai hagyományosan kedvelik a musicalt, de ebben a műfajban nem indul elég film a versenyben.

A filmet A király beszédével már nagy sikert aratott Tom Hooper rendezte, a főbb szerepekben Hathaway mellett olyan sztárok láthatók, mint Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried, Helena Bonham Carter és Sacha Baron Cohen.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .