Akciós áron a Bosszúállók és két Blu-ray extra

A Bosszúállók soha, de soha nem fáradnak el. Nos, igazából két új Blu-ray extra nézhető a tovább mögött, de van mellé hazai hírem is, méghozzá jóféle: idehaza augusztus 29-én jelenik meg a nyár egyik legütősebb filmje, amelynek mindhárom változata néhány napig akciósan lesz kapható országosan az összes Media Marktban. A DVD 1.990.-ért, a Blu-ray 4.990.-ért, míg a BD3D+BD változat 7.990.-ért szerezhető be megjelenéstől számított néhány napon keresztül.

Samuel L Jackson Featurette:

Cap and Hulk Featurette:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Nem csak a Media Markt-ban hanem szinte mindenhol (Tesco, Auchan, stb.).
    Örültem volna egy dupla lemezes extra változatnak vagy valami fémtokos megoldásnak DVD-nél.

  2. DVD Steelbookot örökre elfelejtheted itthon – szerintem. Nekem az itthon megjelent DVD steelbookok szinte mind megvannak, imádom őket… de ha nem kell a pénzem, pedig nagy részüket teli áron vettem (5rongy/db…)

    Akkor majd gazdagítom az UK-ot ezúttal, mert a Dark Shadows steelbookomat onnan veszem majdnem 7 ropiért. :)

  3. De ha belegondolsz sokkal jobban megérné, ha lenne az alapfilm mellé még egy DVD korong tele extrákkal vagy valami hologramos vagy ha már szóba került steelbook kiadás.
    Megérné szerintem mert 29.-én úgy fogják vinni mint a cukrot főleg 2000 Ft-ért (anno ugyan ez volt az Avatarnál is) és ha lenne is ilyen “+” egy korongos változat, stb. extra kiadás DVD-nél (BR-t meg vegyen az aki gazdag) sokan lesz@rnák mennyibe kerülne mert megvennék!