Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben

Az ABC nem tréfálja el az Agents of S.H.I.E.L.D.-et, ugyanis amellett, hogy elindult a sorozat hivatalos weboldala, 14 fotót is kaptunk a kulisszák mögül. Ez pedig még nem minden, ugyanis egy promót és egy filmrészletet is találtok a tovább mögött, ráadásul ha a twitterjük eléri a 100,000 követőt, új klipet is ígérnek.

Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 01

Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 02Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 03Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 04Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 05Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 06Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 07Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 08Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 09Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 10Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 11Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 12Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 13Agents of S.H.I.E.L.D. anyagok minden mennyiségben 14

Promo: They're Among Us:

I'm Not Going Back:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .