A zöld urai karaktereiről bővebben

Szereplők: harcosok, csigák, egyebek… akad itt minden jó, és szerencsére sokkal ígéretesebbnek tűnik A zöld urai (Epic), mint amikor még gyermekcipőben járt a projekt. A továbbiakban a karakterekről olvashatsz bővebben.

A zöld urai karaktereiről bővebben

RONIN

Ronin az erdőt védő gárda parancsnoka: harcedzett, kemény és elszánt. Jelszava: „egy fán, sokféle levél”. Ha kell küzd, akár az életét is kockáztatja a jó ügy érdekében. Amikor megtámadják az erdőt és bálványozott királynője veszélybe kerül, ő fegyverrel a kézben harcosai élére áll. Bátorság, vakmerőség és száraz humor segíti küzdelmét.

NOD

Szeret bulizni, élvezi, hogy jóképű. Azonnal kapható mindenféle vad kalandra, de nem igazi csapatjátékos. Sokáig ő is az erdőt védő harcosok sorában szolgált, de lázadó természete nem fért össze az ottani fegyelemmel. Amikor egy emberlány eltéved az erdőben, és belép az ő világukba, és amikor rádöbben, milyen sokat veszíthet, azt is megérti, mi kell ahhoz, hogy igazi hős legyen belőle.

TARA KIRÁLYNŐ

Tara az erdő népeinek királynője, de sokkal több annál. A gyönyörű, erős és okos uralkodónőből árad az erdő életereje. Hatalmát és felelősségét tisztelettel, együttérzéssel és sok humorral viseli. Amikor veszélybe kerül – nagyon-nagy veszélybe – a természethez fűződő varázslatos kapcsolat segítségével hatalmas szövetségeseket tud mozgósítani. Talán még így sem menekül meg: de a legváratlanabb helyről kap segítséget.

MUB & GRUB

A táplálkozási láncban mélyen állnak, ám a kedvük magasan szárnyal. Csigától már ez is szép teljesítmény. Mub saját magát ellenállhatatlan csábítónak látja, Grub pedig mindent odaadna, hogy beállhasson az erdőt védő gárdába. Egyelőre azonban a királyi gubó őrei: ha ez egyszer kivirágzik, az erdő új királya emelkedik elő belőle. A két barát puhatestű, mégis gerincesebb, mint az erdő sok lakója, és ha keménységre van szükség, meglepő teljesítményre képesek. Többnyire mégis inkább csak viccesek.

NIM GALUU

Felületes szemlélő azt hihetné, hogy Nim Galuu habzsolja az életet és száz lábbal ropja a táncot, ha kell. Igazából bölcs és sokat tapasztalt lény; nélküle egészen másképpen végződne az erdő megmentéséért induló, mindent elsöprő háború.

MANDRAK

Ki tudja, tehetség-e ez vagy átok: Mandrak bármihez nyúl, az tönkremegy. Ő és zsoldosai az erdő védelmezőinek legnagyobb ellenségei. Eddig rejtőzködtek, de most, fiával az oldalán, a totális bosszúra készül. Magának követeli az erdőt – úgy gondolja, az mindig is őt illette meg.

BOMBA

Bomba professzor hóbortos és feledékeny, a tudomány a mindene. Kamasz lányával, Mary Katherine-nel (barátoknak csak: MK) nem nagyon tud mit kezdeni. A prof az erdő közepén álló, omladozó házában él, körülötte titokzatos kísrleti laboratóriumának százféle furcsa masinája. Szenvedélyesen kutatja azt a miniatűr civilizációt, melynek tagjaival még soha nem találkozott. Amikor MK eltűnik, Bomba mikoroszkóp alá teszi régi álmait, és végre felfedezi, hogy mi az, amit igazán keres.

MARY KATHERINE (MK)

Mary Katherine (ha jóban akarsz lenni vele, szólítsd MK-nak) eszes, elszánt és makacs – épp olyan, amilyennek egy 17 éves lánynak lennie kell. Nagy kalandra vágyott: most meg is kapja. Hazalátogat gyerekkori otthonába, hogy újra összebarátkozzon a világtól elzárva élő apjával, de hamar ráun annak hihetetlen történeteire, melyek valami “aprónépről” szólnak. Ki tudja, hogyan, a lány átkerül ebbe a másik, miniatűr világba, és onnan nézve minden egészen másképp fest. Ha haza akar jutni, először el kell hinnie, hogy ami történik vele, igaz, azután meg kell szeretnie új világát, végül pedig meg kell mentenie a totális pusztulástól.

BUFO

Még varangyok közt is ritka az ilyen kemény fickó, pedig azok nem a barátságos természetükről híresek. Vaskézzel irányítja az erdő szerencsejáték-hálózatát és más sötét üzelmekben is részt vesz. Neki csak egy számít: a saját érdeke. A csúcsra tör, és nem válogat az eszközökben.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .