A Végzet Ereklyéi - Csontváros magyar előzetesek

Augusztus 21-én érkezik az amerikai mozikba A Végzet Ereklyéi - Csontváros (The Mortal Instruments: City of Bones) című új fantasy, amelyet itthon is világpremierként mutatnak be, és mivel eddig kimaradtak a magyar nyelvű előzetesek, most kettőt is pótolnék, kezdve a szinkronossal.

A végleges karikásból csak szinkronizált készült.

Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Miután édesanyja (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát: egy démonokkal, vámpírokkal, vérfarkasokkal, félelmetes lényekkel teli világot. Az ősidők óta tartó küzdelemnek most már Clary is részesévé válik, és az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen.

Főszerepben az alábbi jelentéktelen színészek: Lena Headey, Jonathan Rhys Meyers, Lily Collins, Jamie Campbell Bower, Kevin Zegers, Aidan Turner, Kevin Durand és Jared Harris.

Magyar bemutató 2:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .