The Beguiled előzetes Nicole Kidmannel, Coppolától

Megérkezett A tizedes háreme (The Beguiled) című 1971-es film feldolgozása, amelyet Sofia Coppola rendezőnő hozott tető alá olyan nagyokkal a főszerepben, mint Nicole Kidman, Colin Farrell, Kirsten Dunst és Elle Fanning.

Néhány amerikai városban június 23-án mutatják be a filmet, majd egy héttel később a szélesebb közönség is válthat rá jegyet, ugyanakkor a Universal Pictures International forgalmazza a filmet világszerte, ami azt jelenti, hogy ebbe kicsit hazánk is beletartozik, és ide is nyári premiert ígérnek - egyelőre dátum nélkül.

Így fest az eredeti film története, amelyben Clint Eastwood játszotta a férfi főszereplőt: John McBurney tizedes az amerikai polgárháború déli hadseregében. Amikor megsebesül, társai egy, a csata helyszínéhez közeli leányiskolába viszik gyógyulni. A férfi itt hamarosan felismeri lehetőségeit, és szinte az összes lányt elcsábítja. Emiatt a féltékenység lesz úrrá az intézményben a lányok között. McBurney pedig kihasználja ezt?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .