A sztárszerző bekönyörögte magát Tom Cruise filmjébe

Köztudott, hogy Alfred Hitchcock csaknem minden filmjében felbukkan egy-egy pillanatra, ahogy Stephen King sem tudta megállni, hogy el ne vállaljon kisebb szerepeket a regényeiből készült produkciókban. Így van ezzel Lee Child is, akinek nagy sikerű krimisorozata egyik könyvéből most készült film. A Jack Reacher címszereplője Tom Cruise, és a stúdiónak feltett szándéka, hogy egész sorozatot készül Child regényeiből. Maga az író rendőrt játszik a Jack Reacherben, abban a jelenetben, amelyben Tom Cruise karakterét kiengedik a börtönből. Child nagyjából két másodpercig látható, így aki nem rajongó, nem is fogja észrevenni - de hát nem is nekik szól ez a kis meglepetés.

A sztárszerző bekönyörögte magát Tom Cruise filmjébe

Child egyébként újra megnyugtatta a regénysorozat rajongóit, hogy Cruise alkalmasnak bizonyult a főhős megformálására. Jack Reacher ugyanis eredetileg kétméteres, százhúsz kilós exkommandós, míg a filmsztár csak nagyjából kétharmad akkora. Az író szerint azonban ennek nincs jelentősége, szerinte Cruise jobb Reacher lett, mint álmodta volna.

Ha a téli szezon nagy durranásnak szánt Jack Reacher (Jack Reacher, hazai bemutató: 2013. január 3.) sikeres lesz, a Paramount stúdió megfogta az isten lábát, mert az igen termékeny Lee Child 17 regényt írt hőséről, tehát a franchise jó darabig nem fogyna ki az izgalmas történetekből.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .