A szingli fejvadász (One For The Money) hivatalos sztorija

A szingli fejvadász (One For The Money) hivatalos sztorija

Konkrét hazai premierdátummal még nem rendelkezik A szingli fejvadász (One For The Money), de a hivatalos szinopszisa már olvasható.

Isten hozott a New Jerseyben található Trentonban, az okosfiúk és hétköznapi emberek városában ahol Stephanie Plum él hatalmas attitűdjével, és még nagyobb pénzügyi gondjaival - miután elvesztette állását, mint áruházi fehérnemű eladó. Stephanie-nak gyorsan pénzre van szüksége, de kemény időket élünk és rákényszerül, hogy azokhoz forduljon, akikhez csak a legelszántabbak merészkednek: a családjához…

Stephanie megkapja az első melóját a kicsit szétesett unokatestvére óvadék ügynökségénél, nulla tapasztalattal - de ez nem számít. Mint ahogy az sem, hogy a szabadlábra helyezett férfi a helyi beépített rendőr, Joe Morelli. Az első pillanattól kezdve, amikor alaposan megvizsgálja Steph-et, majd később, amikor közelebb kerül hozzá, majd amikor Steph elüti apja Buickjával, Morelli neve egyet jelent a nagybetűs VESZÉLY-el. És a forrófejű srác talpa alatt most ég a talaj gyilkossági körözés miatt…

A szegénység remek motiválóként szolgál új képességek elsajátításához. Néhány barát segítségével, Rangerrel - a szakma legjobbjával -, Stephanie megtanulja mitől válik valaki dörzsölt felderítő ügynökké. Munkája során magára vonja Ramireznek - a nők eltüntetéséről elhíresült nehézsúlyú bokszolónak - nem kívánt figyelmét, továbbá remek barátja lesz Lulának és Jackie-nek, a két utcalánynak - akik a fülüket mindig nyitva tartják -, majd ellopja Morelli kocsiját és később megállapodásra (kiegyezésre) jut magával Morellivel.

Mindezeken túl kezelnie kell nyomulós anyukáját, őrült nagymamáját, és az apját aki inkább elfordítja a fejét az otthoni káosztól. Hát nem egy hétköznapi módja annak, hogy eltöltsd az első két hetedet az új melódban!

Az „Stephanie Plum, a szingli fejvadász” alapjául Janet Evanovich bestseller könyvsorozata szolgált, ami egy mai, vidám, akcióval megtűzdelt 21. századi komédia, melyben Katherine Heigl, Jason O'Mara és Daniel Sunjata alakítják a főbb szereplőket.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .